Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossade tomater3 st tomater2,5 dl creme fraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk. Kall kryddig sås2,5 dl creme fraiche3 msk majonnäs1,5 tsk italiensk salladskrydda0,5 tsk paprikapulver1 pressad vitlökCayannepepparBlanda samman alla ingredienser till en kall sås, smaka av och ställ kallt i kylen. 1 gul lök. 1 pressad vitlök
Skala och hacka löken, stek den och köttfärsen i olja. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Skala och hacka löken. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Skala löken och skär grönsakerna i mindre bitar (förutom vitlöken och körsbärstomaterna). Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. Strö så över hackade tomater, paprika, purjolök och majs
en halv gul lök. Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Fräs köttfärs (om du vill ha med lök så fräs den tillsammans med köttfärsen). Det är lätt att göra den glutenfri genom att byta ut pajdegen till en glutenfri pajdeg som passar väldigt bra till just denna tacopaj, se recept här
Strö över kryddmixen, pressa i vitlök och tillsätt tomatpuré och vatten och koka ihop i 5 minuter. Strö över tunt skivad lök och grädda i 15 minuter. 1 st vitlöksklyfta. 5 st rödlök
Skala och hacka löken och bryn tillsammans med färsen. Jag gjorde en tacopaj med 3 olika fyllningar, köttfärs, tacosalsa och en krämig topping. 500 g blandfärs 1 gul lök1 påse tacokrydda1 dl vatten. 1 gul lök
Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj