Tacopaj kesella recept

Recpet: Tacopaj med krämigt täcke

Recpet: Tacopaj med krämigt täcke

Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan
Lyxig tacopaj för många

Lyxig tacopaj för många

150 g smör6 dl glutenfri mjölmix2 tsk salt2 dl kesella2-3 msk vattenFyllning. Denna pajdeg gjorde jag även glutenfri så Anders kunde äta
Tacopaj med sötpotatis och grönsaker

Tacopaj med sötpotatis och grönsaker

1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg. 14 msk Arla Köket Kesella® kvarg. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg ½ tsk salt 3 msk vatten Fyllning 1 rödlök 1 zucchini, ca 300 g 1 sötpotatis, ca 300 g 2 paprikor i olika färg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano ½ tsk svartpeppar Topping 2 dl Arla Köket® crème fraiche 4 msk Arla Köket Kesella® kvarg ½ påse taco kryddmix 2 msk chilisås 1½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 1 kvist körsbärstomatGör så här Sätt ugnen på grill 225°
Tacopaj med grahamsmjöl

Tacopaj med grahamsmjöl

2 dl kesella eller creme fraiche. Gör såhär. Sätt ungen på 225 grader. Börja sedan steka köttfärsen och hacka löken
Recept: Tacopaj

Recept: Tacopaj

Tacopaj (ca 8 personer). 1 dl kesella/kvarg. 1 dl kesella/kvarg.  . Denna smaskiga paj har jag länge tänkt göra ett eget recept på, och idag blev det äntligen av till middag
Tacopaj

Tacopaj

Tillsätt kesella och blanda till en deg. I helgen åt vi paj med goda vänner och just tacopajer finns ju i många varianter
Tacopaj

Tacopaj

Ett lite vuxnare alternativ blir en enkel tacopaj som passar lika bra på någon av sommarens bufféer som på vinterns mysiga innemiddagar
Tacopaj

Tacopaj

Tillsätt kesellan och vattnet. 2 1/2 dl kesella. 2 1/2 dl kesella. Ingredienser. Pajdeg. 4 dl sempers mix med fiber

Vegetarisk tacopaj

Hacka ihop smör, vetemjöl, kesella och salt till en grynig massa. Köpte med mig lite olika tidningar och hittade så mycket gott - t ex denna smarriga vegetariska tacopajen
Tacopaj!

Tacopaj!

Till denna pajen gjorde jag glutenfri pajdeg med kesella, men under min flik PAJER här på bloggisen hittar ni alternativa pajbottnar om n iinte vill göra glutenfri eller om ni inte vill göra med kesella
Glutenfripajdeg med ägg

Glutenfripajdeg med ägg

Tacopaj. Annars gör vi alltid med kesella eller olja. kesellan är fortfarande min favorit men det är alltid roligt att prova på något nytt
Köttfärspaj

Köttfärspaj

I originalreceptet stod det lammfärs, men den byttes ut mot nötfärsen som låg i frysen, crème fraichen byttes ut mot lättvarianten och en stor del av smöret i pajdegen byttes ut mot Kesella
Tacopaj

Tacopaj

Därför slog jag till på en tacopaj idag. Mixa ½ rödlök, chili efter smak (jag tog en halv), 3 msk kesella, en avocado, salt, lökpulver och ½-1 pressad citron
Tacopaj

Tacopaj

Blanda mjöl, smör och kesella till en jämn deg. En av mina favoriter, tacopaj. 1 dl Kesella. 1 dl Kesella. Recept, 5 portioner
Tacotårta, något till fredagsmyset kanske?

Tacotårta, något till fredagsmyset kanske?

Lagar jag då mexikanskt blir det nachogratäng, enchilada, tacopaj eller burrito. 2,5 dl lätt crème fraiche (eller kesella för ännu magrare alternativ)

Limecheesecake med jordgubbar

Ikväll kom mina fina Uppsala-tjejer över på födelsedagsfirande för mig Jag bjöd på GI-vänlig tacopaj (recept på den kommer imorgon) och en underbart god cheesecake

Tacopaj

Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop degen. ¾ dl Kesella mager kvarg. Hacka ihop mjöl och smör till en gryning massa

Tacopaj med sting

Hacka ihop smör, mjöl, kesella och paprikapulver till en grynig massa, för hand eller i matberedare. 75 dl kesella