Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan
Tacopaj (ca 8 personer). 1 dl kesella/kvarg. 1 dl kesella/kvarg. . Denna smaskiga paj har jag länge tänkt göra ett eget recept på, och idag blev det äntligen av till middag
Hacka ihop smör, vetemjöl, kesella och salt till en grynig massa. Köpte med mig lite olika tidningar och hittade så mycket gott - t ex denna smarriga vegetariska tacopajen
Till denna pajen gjorde jag glutenfri pajdeg med kesella, men under min flik PAJER här på bloggisen hittar ni alternativa pajbottnar om n iinte vill göra glutenfri eller om ni inte vill göra med kesella
I originalreceptet stod det lammfärs, men den byttes ut mot nötfärsen som låg i frysen, crème fraichen byttes ut mot lättvarianten och en stor del av smöret i pajdegen byttes ut mot Kesella
Därför slog jag till på en tacopaj idag. Mixa ½ rödlök, chili efter smak (jag tog en halv), 3 msk kesella, en avocado, salt, lökpulver och ½-1 pressad citron
Ikväll kom mina fina Uppsala-tjejer över på födelsedagsfirande för mig Jag bjöd på GI-vänlig tacopaj (recept på den kommer imorgon) och en underbart god cheesecake