Tacopaj filmjölk recept

Tacopaj, den bästa och godaste

Blanda ihop mjöl, bakpulver och salt med smör och tillsätt mjölk eller filmjölk. Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Recept på godaste tacopajen. Tacopaj är svenskarnas favorit och vem vill inte ha receptet på den godaste tacopajen
Pajernas No 1 - Tacopaj!

Pajernas No 1 - Tacopaj!

Tur att saker förändras  Tacopaj No 1Pajdeg. 4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk salt1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk50 gr smörGör så här. 1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk

Tacopaj

1 ½ dl filmjölk. Pajdegen. Blanda ihop allt till en deg. Tryck ut i en pajform. Gärna en med höga kanter och löstagbar botten

Tacopaj

1 ½ dl mjölk eller filmjölk. Pajen. Blanda alla ingredienser till en deg. Klä en pajform med degen och grädda 10 min i 225 grader i ugnen

Fyllig tacopaj

5 dl Filmjölk Naturell. Gör så här. Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant