Vi hade en grönsallad med fetaost till vår tacopaj, Håkan piffade helt i vanlig ordning till sin bit med extra hetta med hjälp av några droppar tabasco och båda la vi upp några bitar picklad rödlök
Vi hade en grönsallad med fetaost till vår tacopaj, Håkan piffade helt i vanlig ordning till sin bit med extra hetta med hjälp av några droppar tabasco och båda la vi upp några bitar picklad rödlök
Tacopaj är något som går på högvarv här hemma och det smakar alltid lik gott, denna gången testade vi två varianter med kyckling istället och tog lite vad som fanns hemma och handlade till lite vad som kunde tänkas passa
Tacopaj. Paprika, gurka, majs, oliver, fetaost, oliver, banan, jordnötter, stekpannebröd, tortilla (Vincent eller våra gäster), guacamole, spenat, rödlök, riven ost, osv man tar det man vill ha helt enkelt
Jag hade gjort en tacopaj, en kycklingpaj och en pestopaj och så en getostpaj. Jag hade även melon och fetaost, där Ellen och Elise tyckte bäst om melonerna
prinsesstårta till fika, och min tacopaj till middag. Servera kycklingen tillsammans med de ugnsrostade grönskerna, och varför inte toppa med lite smulad fetaost
Idag bestämde jag mig för att prova på något jag aldrig ätit tidigare, nämligen tacopaj. Hittade två jättebra recept på nätet med både LCHF-tacopaj och LCH-köttfärspaj