Blanda ihop cremefraiche med majonäs och bred över tomaterna och feferonin. Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Blanda cremefraiche med majonäs och fördela över tomaterna. 500 g nötfärs olivolja1 gul lök1 påse tacokryddor1 dl vatten1 burk kidneybönorsaltpeppar4 tomater1 liten burk cremefraiche4 msk majonäs2 dl riven ostGÖR SÅ HÄR. 1 liten burk cremefraiche
Gör täcket genom att blanda créme fraiche och majonäs. Skiva tomaterna och lägg på köttfärsen, klicka på créme fraicheblandningen och strö sist över osten
Blanda tomater, fefferoni, lök, cremefraiche, majonäs och riven ost i en bunke. Igår var det min tur att bjuda på lunch på jobbet och den här gången blev det tacopaj
Blanda tomater, fefferoni, lök, cremefraiche och majonäs i en bunke. Idag har vi blivit bjudna på en riktigt god tacopaj hemma hos mina vänner Mia och Tommy
Rör cremefraichen, den rivna osten och majonäsen. Servera med tacosås och en vitlökscremefraiche. 3 dl cremefraiche. 3 msk majonäs. 3 dl cremefraiche. 3 msk majonäs