Skiva sedan den gula löken och tomaten i skivor. 1 gul lök. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven
Skiva den gula löken. Bred över crème fraichen och toppa med riven ost. Stek tillsammans med köttfärsen och lite olja tills löken mjuknat och köttfärsen blivit genomstekt
Blanda ihop cremefraiche med riven ost och klicka ut över tomaterna. Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossade tomater3 st tomater2,5 dl cremefraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk. Kall kryddig sås2,5 dl cremefraiche3 msk majonnäs1,5 tsk italiensk salladskrydda0,5 tsk paprikapulver1 pressad vitlökCayannepepparBlanda samman alla ingredienser till en kall sås, smaka av och ställ kallt i kylen. 1 gul lök. 2,5 dl cremefraiche. 2,5 dl cremefraiche. 1 pressad vitlök
Blanda ihop cremefraiche med majonäs och bred över tomaterna och feferonin. Bryn köttfärs med löken. Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Blanda ihop cremefraiche, tacokrydda och chilisås och bred det över grönsakerna. Skala löken och skär grönsakerna i mindre bitar (förutom vitlöken och körsbärstomaterna)
Blanda ihop cremefraiche och philadelphiaost och bred över köttfärsen. Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås
Blanda Créme fraiche, Philadelphiaost och riven ost. Hacka löken och bryn den. Pressa i vitlöken. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor. 1 burk Créme fraiche light
Blanda cremefraiche och majonnäs. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Blanda crème fraiche, majonnäs, ost, salt och peppar och bred över färsen. Strö över kryddmixen, pressa i vitlök och tillsätt tomatpuré och vatten och koka ihop i 5 minuter. Strö över tunt skivad lök och grädda i 15 minuter. 1 st vitlöksklyfta. 5 st rödlök
Finhacka lök och vitlök och stek tillsammans med nötfärsen i lite smör. 600 g nötfärs 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tacokrydda utan socker 1 dl vatten 2 tomater jalapenos smör att steka i salt. 3 dl lagrad ost 3 dl cremefraiche. 2 tsk chilipulver 2 tsk torkad oregano 2 tsk mald spiskummin 1 tsk paprikapulver 1 tsk vitlökspulver 1 tsk lökpulver 1,5 tsk salt 2 krm cayennepeppar. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter och servera med en blandad sallad och crème fraiche. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor. 3 dl cremefraiche. 1 tsk vitlökspulver. 1 tsk lökpulver