Blanda ihop cremefraiche med riven ost och klicka ut över tomaterna. Skiva tomater och lägg över. Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossadetomater3 st tomater2,5 dl cremefraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk. Kall kryddig sås2,5 dl cremefraiche3 msk majonnäs1,5 tsk italiensk salladskrydda0,5 tsk paprikapulver1 pressad vitlökCayannepepparBlanda samman alla ingredienser till en kall sås, smaka av och ställ kallt i kylen. 0,5 pkt krossadetomater. 3 st tomater. 2,5 dl cremefraiche. 2,5 dl cremefraiche
Blanda osten med crème fraiche och klicka på köttfärsen. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med cremefraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Blanda all cremefraiche, majonnäs, krossadetomater och riven ost i en skål till en sås. Om du vill kan du toppa den med lökringar och/eller delade körsbärstomater innan eller efter gräddning
Det finns också en smarrig tacopaj där du har fyllningen i ett pajskal i stället för tortillabröd, den funkar kanon att göra med ett glutenfritt pajskal också