5 dl Vatten 3 st Ägg 2 dl Mjölk 3 dl riven ost Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell. Ingredienser Pajdeg 3 dl dinkel- eller vetemjöl 150 g Smör 3 msk Vatten nypa Salt Fylling 400 g Nötfärs 1 paket tacokrydda 0
Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer/blender – lägg i resterande ingredienser och kör till en deg. Fyll sedan skalet med färsen och skiva tomaterna och lägg ovanpå tillsammans med jalapenos, blanda ihop oströran och bred över färsen
Lägg ut sötpotatisskivor så att de täcker hela botten på formen. Att göra pajbotten på sötpotatis är inget jag kommit på själv, men jag tyckte att det var ett spännande och kreativt sätt att göra det på, så jag provade att göra en tacopaj med sötpotatisbotten
Lägg färsen i pajskalet. Vispa ihop ägg och mjölk och häll över. Skiva paprikan och lägg ovanpå. 2 ägg. Hacka samman smör och mjöl till en smulig massa, gärna i matbredare
uppvispat ägg. Denna Tacopaj är huur god som helst så testa kan ni. Stek köttfärs och bryn till fin färg, tillägg bacon i bitar och stek med (brukar skrapa köttfärsen lite åt sidan)
Något att tänka på är att inte dela kycklingköttet i för stora bitar, något vi själva också behöver lägga på minnet till nästa gång för dom blev i största laget denna gången
Blanda smör och osten med äggen och blanda sen ihop dom torra ingredienserna. Tacopaj fick det bli. Ta en bunke och blanda creme fraiche, gräddfil, ägg, salt och peppar
En enkel och god tacopaj - Innehåller bla. tacosås och äggstanning. Vispa ihop ägg, grädde och salt. Häll äggstanningen över pajen och strö över riven ost