Gårdagens middag bestod av en kycklinglasagne från Ica. Tacokryddadkycklinglasagne4-5 portioner500 g kycklingfilé1 gul lök, fint hackadca 15 cm purjolök, strimladnågra buketter av vardera blomkål och broccoli, förkokade och skurna i mindre bitar1 röd paprika , hackad2 påsar taco kryddmix (à 40 g)1 1/2 dl vatten2 dl minifraiche200 g färskost, light (av philadelphiatyp)2 dl lättmjölkca 9 lasagneplattor1 dl riven lagrad mager ostSätt ugnen på 225°C
Sätt ugnen på 175 grader. Stek kycklingen och grönsakerna i en stor stekpanna med en klick smör. Stek tills kycklingen är klar och grönsakerna mjuknat något ca 5 minuter
Här kommer receptet på kycklinglasagnen. Här har vi varit effektiva i veckan, eller vad sägs om detta. I går la jag ärtor i blöt för att koka ärtsoppa idag, lagade en pastagratäng med alspånsrökt karre (försvinnande god), gjorde kycklinglasangen nedan, stekte pannkaka x 2, koka svart och rödvinbärssaft och bakade amerikanska blåbärsmuffins
) Har länge velat testa ett recept på kycklinglasagne från Ica och nu äntligen har jag gjort det. Tacokryddadkycklinglasagne , 4 portioner 500 g kycklingfilé 2 gula lökar 250 g broccoli 1 röd paprika 2 påsar tacokryddor 1½ dl vatten 2 dl lätt crème fraiche 200 g philadelphiaost 2 dl mjölk ca 9 lasagneplattor 1 dl riven gratängost Sätt ugnen på 175°C