Salta och smaka av med tacokrydda. Quorn har jag aldrig använt mig av tidigare. För er som inte vet vad quorn är så kan jag berätta att det består av svampar, men ser varken ut eller smakar som svamp
4 st kycklingfiléer (ca 500 g) eller 5 st quornfiléer. 3-4 msk tacokrydda eller 1 påse tacokrydda (recept på hemmagjord tacokrydda hittar du HÄR. 4 st kycklingfiléer (ca 500 g) eller 5 st quornfiléer. 3-4 msk tacokrydda eller 1 påse tacokrydda (recept på hemmagjord tacokrydda hittar du HÄR
Bryn quornbitarna i smör och rikligt med tacokrydda. ½ påse tacokrydda. Lägg quornbitarna åt sidan. Fräs finhackad lök någon minut, tillsätt krossade tomater och resten av tacokryddan
Tillsätt tacokrydda och vatten. Har ni använt quornfärs till tacos någon gång. Men nu har jag förstått att hemligheten är att hantera quorn som FÄRDIG köttfärs
eller quorn. 1 påse tacokrydda. Sätt på ugnen på 225 grader. Börja med pajdegen. Bland torra ingredienser och häll sedan på vattnet och oljan och rör i hop med en sked
En ganska stor sats Tacosmakande Quornfärs En påse quornfärs En riven morot En burk champinjoner En gul hackad lök En påse tacokrydda En burk krossade tomater En msk Sambal Oelek ½ dl créme fraiche Fräs quorn, morot och lök tillsammans med tacokryddan
Här kan ni kolla in om ni vill göra egen tacokrydda och salsasås. Blanda quorn med kryddorna. ca 300 g bitar av quorn, soja, svamp, bönor eller vad man vill. ca 300 g bitar av quorn, soja, svamp, bönor eller vad man vill
Tillsätt tacokrydda. Jag blev nyligen kontaktad av ett PR-företag som undrade om jag ville testa några recept med quorn och det ville jag ju förstås gärna