Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. 3/4 dl kesella lätt. 1 påse tacokrydda. 3/4 dl kesella lätt. 1 påse tacokrydda
Stek köttfärsen med hackad lök tills den fått fin färg och blanda sedan i tacokrydda och tacosås. 150 g smör6 dl glutenfri mjölmix2 tsk salt2 dl kesella2-3 msk vattenFyllning. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form
Blanda samman crème fraiche, kvarg, tacokrydda och chilisås. 1½ dl Arla Köket Kesella® kvarg. 14 msk Arla Köket Kesella® kvarg. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg ½ tsk salt 3 msk vatten Fyllning 1 rödlök 1 zucchini, ca 300 g 1 sötpotatis, ca 300 g 2 paprikor i olika färg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano ½ tsk svartpeppar Topping 2 dl Arla Köket® crème fraiche 4 msk Arla Köket Kesella® kvarg ½ påse taco kryddmix 2 msk chilisås 1½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 1 kvist körsbärstomatGör så här Sätt ugnen på grill 225°
se Tacopaj 4-5 pers Pajdeg 3 dl vetemjöl 1½Â dl grahamsmjöl 125 g margarin 75 g kesella lätt ¾ tsk salt 4-5 msk vatten Pensling. uppvispat ägg, vatten eller mjölk Fyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 2 dl lätt creme fraiche Sätt ugnen på 225°C Knåda ihop pajdegen Klä en pajform med ¾ av degen, nagga med en gaffel Stek köttfärsen, tillsätt tacokrydda och creme fraiche Häll fyllningen i pajskalet, vik ner kanten på pajskalet över fyllningen så slipper man hård bränd kant. 75 g kesella lätt. 1 påse tacokrydda
tacokrydda, spiskummin, salt, lökpulver, chilikrydda. Mixa ½ rödlök, chili efter smak (jag tog en halv), 3 msk kesella, en avocado, salt, lökpulver och ½-1 pressad citron