Skala och finhacka gul lök och vitlök. Fräs paprikastrimlor, gul lök, vitlök och majskorn i 2 matskedar olivolja på medelhög värme under omrörning tills grönsakerna mjuknat, cirka 5 minuter. 4 vitlöksklyftor
vitlök och örter. Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Bryn lök, vitlök, paprika, selleri och kryddor några minuter. Så idag tyckte vi att det passade perfekt att skicka vårt senaste tacotjohej vidare till er och sen får ni själv bestämma när ni vill laga till denna köttfria tacogratäng, den passar ju lika bra en måndag som en fredag
4 4 port ris Gratäng 1 tsk olja ca 500 g nötfärs 40 g taco kryddmix 390 g pastasås vitlök 1 dl vatten 340 g majskorn 3 tomater 2 dl taco crème fraiche Grönsaker 1 rödlök 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan
Hacka lök och vitlök, skiva fänkålen i tunna strimlor. 2 vitlöksklyftor. Stek lök och vitlök mjukt i smör i en stekpanna, lägg efter en stund i fänkålen och fortsätt steka 2-3 min. 2 vitlöksklyftor 1 fänkål 3 msk tomatpuré