Vispa samman grädde, fresh island dip, tacomix och salsan. Jag bjöd bl a på denna tacogratäng. Ingredienser800 g kycklingfilè, strimlad1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, hackade2 dl majskorn4 st ananasringar, i småbitar4 dl grädde1 påse Fresh Island Dipsås (OLW)1 påse tacomix1½ dl Chunky Salsa2 dl riven ostGör så härBryn kycklingen i lite smör, krydda med salt och lite svartpeppar. 1 påse tacomix
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
tacopaj med köttfärs och osttopping, här uppe ser du en vegetarisk tacopaj med tortillabröd och så har vi den gamla favoriten tacogratäng med färskoströra
1 påse tacomix. Blanda philadelphiaost och créme fraiche och bred ut det i botten på en stor form. , Stek köttfärsen och blanda i tomatkrosset och kryddorna
Tacogratäng. 1 påse tacomix. 1 påse tacomix. Igår stod det ju Ullared på schemat, barnen hos barnvakt. Vi åkte ihop med M' s pappa och hans sambo i deras 1 år gamla Volvo V70
Tillaga quornfärsen och tacomixen enligt anvisningen på påsen samt pressa i vitlöken. Hacka purjolök och oliver grovt, bred ut nachos i botten på en långpanna, strö ut färsen och täck med purjolök, olivhack samt krossade tomater blandat med tacosåsen (låt tomaterna rinna av något om de är väldigt vattniga)