Fräs morot, lök och vitlök i smör i kastrull. Måndag och vegetariskt på bloggen. En vegetarisk gratäng som man kan äta med nachos och valfria tacotillbehör
Hacka lök, vitlök så smått som möjligt och fräs på i smör. Jo, gjorde största tacogratängen igår med tacosmaksatt färs, massa smält ost och tre olika dipper till
Jag har alltid Kavli mjukost i kylskåpet, jag använder det istället för smör på fröknäcken / bröd eftersom jag inte gillar smör på bröd och jag har det som redning i såser istället för vetemjöl och jag har det när jag gör ostsåser till lasagne etc
Smör/matolja. Här är en lite roligare variant på den vanliga tacosen – en tacogratäng där tacofärsen får krypa in i en form och mysa under ett täcke med crème fraiche, tomat, jalapeños och ost
Jag bjöd bl a på denna tacogratäng. Ingredienser800 g kycklingfilè, strimlad1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, hackade2 dl majskorn4 st ananasringar, i småbitar4 dl grädde1 påse Fresh Island Dipsås (OLW)1 påse tacomix1½ dl Chunky Salsa2 dl riven ostGör så härBryn kycklingen i lite smör, krydda med salt och lite svartpeppar
100 g smör. Först steker jag färsen ihop med paprika och röd lök och häller sen i tacokrydda. Pajdegen gjorde jag innan jag stekte färsen och la ut den i formen