1 rödlök. Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Så idag tyckte vi att det passade perfekt att skicka vårt senaste tacotjohej vidare till er och sen får ni själv bestämma när ni vill laga till denna köttfria tacogratäng, den passar ju lika bra en måndag som en fredag
4 4 port ris Gratäng 1 tsk olja ca 500 g nötfärs 40 g taco kryddmix 390 g pastasås vitlök 1 dl vatten 340 g majskorn 3 tomater 2 dl taco crème fraiche Grönsaker 1 rödlök 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan
isbergssallad, tomat, gurka, guacamole, salsa, Salabim stark kebabsås, rödlök, jalapenos, eventuellt även melon, majs och nachosLägg tacofärsen i botten på ugnsfast form
rödlök. rödlök. Tacogratäng (4 port). Toppa med grekisk yoghurt/creme fraiche, fetaost, mozzarella, strimlad rödlök och jalapenos och strö över lite oregano innan du kör in den i ugnen på 175-200 grader och gratinerar tills osten är smält och fått en fin färg
Gör så här Picklad rödlök. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor. Lägg rödlöken i lagen och låt stå minst 1 tim. Strö över nachochips, koriander och picklad rödlök 1 rödlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 500 g köttfärs 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 påse taco kryddmix 1 burk medelstark tomatsalsa 2 dl Arla Köket® crème fraiche 3 dl Kvibille® cheddar riven 250 g cocktailtomater ½ dl skivad inlagd jalapeno 1 dl nachochips 1 kruka grovhackad färsk koriander Picklad rödlök. ½ dl ättiksprit 12% 1 dl strösocker 1½ dl vatten 1 rödlök
Placera en hög med nachochips på arket och toppa med hackad rödlök och massor av riven ost. Vill tipsa om en smarrig förrätt jag trollade fram i helgen