Bred ut crèmefraichen och ha ost överst. Riven ost. 4-5 dl crèmefraiche. Stek köttfärs och den hackade löken, lägg i kryddmixen och vatten och tillaga enligt anvisning på kryddpåsen
Rör ihop crèmefraiche, majonnäs, ost, salt och peppar. Bred ut ostkrämen över färssåsen. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1948 2 kg nötfärs. 10 dl crèmefraiche. 4 dl riven lagrad ost
Mkt god variant av den lättlagade tacogratängen. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1-2dl smakrik riven ost strösslas ovanpå allt. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1-2dl smakrik riven ost strösslas ovanpå allt
Blanda crèmefraiche med philadelphiaosten och fördela det över färsen. Riven ost. Strö sedan över så mycket ost du vill ha och grädda i 10-15 minuter på 225 grader. 200 g philadelphiaost. 2 dl crèmefraiche
Rör ner crèmefraiche med hälften av den rivna osten och smaka av. Häll på linsröra och fortsätt sedan varva bröd och linsröra, översta lagret ska vara linsröra som du täcker med riven ost
Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Blanda ihop crèmefraiche och philadelphiaost, bred krämen över färs och grönsaker. Strö över riven ost och låt gratängen gratineras i 15 minuter. 4 dl lätt crèmefraiche. 300 g philadephiaost. 1 dl riven ost
Här är en lite roligare variant på den vanliga tacosen – en tacogratäng där tacofärsen får krypa in i en form och mysa under ett täcke med crèmefraiche, tomat, jalapeños och ost