Vispa cremefraichenmed philadelfiaosten. Ha över paprika bitar och ost efter smak. Servera med grönsaker och tacobröd 1 burk cremefraiche. 5 röd paprika
Ät med sallad. Mkt god variant av den lättlagade tacogratängen. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen
Rör ner crème fraichemed hälften av den rivna osten och smaka av. Tacogratängmed linser. Nu kan ju inte det Mårtenssonska köket skryta med något större tacointag, varken på fredagarna eller någon annan dag faktiskt, men ibland så säger även vi Olé och dukar fram en texmex-middag på matbordet
Lägg på ytterligare ett täckande lager med tacochips och strö riven ost på. Blanda crème fraiche och tacosås (häll i så mycket tacosås som du vill ha) i en skål, hacka paprikan och häll även i den
Rör ner crème fraiche och ta pannan från värmen. 1 Hetta upp olja i en rymlig stekpanna och stek lök, vitlök, paprika och tacokrydda ca 3 min. Toppa med riven ost och gratinera mitt i ugnen 25-30 min. Till servering 1 Servera med grönsallad. 1 fint tärnad röd paprika. 2 dl crème fraiche