Med vegansk tacofärs gjort på linser och kidneybönor med egen tacokrydda, stekte champinjoner, Emma gjorde en egen het salsa, raw guacamole, skivade grönsaker och slängde i varsin skål och så hade vi fräschaste tacochipsen och keso till det
Skär kycklingfilén i små bitar, stek den ordentligtHäll över tacokryddan och vattenBlanda så kryddsörjan kommer i kontakt med all kyckling och låt sedan vattnet koka bortHäll upp kycklingen på en tallrik och låt den svalna
Taco är för det mesta snabbmat hemma hos oss, så det blir med skurna grönsaker, färdig stark tacosås eller salsa, gräddfil och färdiga tortillas med vete och majs som vi värmer vartefter i en het stekpanna
Blanda i en skål med sköljda bönor, majs och salsan. Servera köttfärslimpan med bönsalsan. 1 påse taco kryddmix. 3 dl röda kidneybönor, konserv. 5 dl chunky salsa, medium