Tacos behöver inte alltid serveras med samma ”gamla” köttfärsröra här är en variant med en långlagad högrev som kräver lite planering, där vi även får en trevlig och annorlunda salsa med jordgubbar och chili som kanske inte ser så mycket ut för värden men till köttet blir grym
fisk, vegetariskt, kyckling, kamben, högrev och grisbog. Det här är lite av en ny take på fish tacos. Här har jag valt att istället för att göra det klassiska, att panera ”fisken”, i en fish taco så marinerar jag den i en BBQ sås kryddad med jerkkrydda
Vi kastar oss rätt in i tacopajens vilda värld. Vi är galna i tacos i Sverige. Tyvärr finns det få ställen där man kan köpa riktiga mexikanska tacos, jag känner bara till La Neta, med två restauranger Stockholm, men det finns säkert några andra som också är bra
Jag lovar er att om ni någonsin tänker bjuda era vänner på en mexikansk kväll eller bara vill visa hur en riktig taco smakar, så har ni här recepten på succén
En fin bit högrev fick tillsammans med gul lök och en kryddmarinad med bland annat just lagerblad och mortlad kryddpeppar långlagas i min Crock-Pot till en mör och välsmakande pulled beef
), mjuk taco med långkokt högrev, syrad grädde, chilirostad mandel och picklad lök, ceviche på kammussla med rökt chili, krispy taco med mörkokt fänkål med spiskummin och sötpotatiscreme samt chokladsmulkaka med banan och vit choklad
Tärna högreven och finhacka vitlöken och stek kött och vitlök i lite olja. 1 kg högrev. Francis X Tolbert var en amerikansk chiliälskare som vigde sitt liv åt att hitta det perfekta chilireceptet
Tärna högreven och finhacka vitlöken och stek kött och vitlök i lite olja. ca 15 minuter Tärna högreven och finhacka vitlöken och stek kött och vitlök i lite olja
gräddfil, guacamole och (taco)bröd. 1,5 kg högrev. 1,5 kg högrev. Givetvis kommer jag fortsätta laga mat på traditionellt sätt, men jag måste faktiskt erkänna att den här Crock-Pot