Tabouleh rödlök recept

Tabouleh och bönröra

Tabouleh och bönröra

Jag går nästan gång på att pröva nya maträtter så lycklig struttade jag till ICA och kompletterade med citron, couscous och rödlök
Varmrökt lax med tabouleh

Varmrökt lax med tabouleh

Hacka rödlöken fint. 1 rödlök. 1 rödlök Slätbladig persilja. Till 4 portioner. 150 g bulgur. 1 knippe rädisor. En bit gurka

Tabbouleh

also tabouleh or tab(b)ouli) is a Levantine salad traditionally made of bulgur, finely chopped parsley and mint, tomato and spring onion, seasoned with lemon juice and olive oil
Ericas Persiljetabouleh (6 port)

Ericas Persiljetabouleh (6 port)

(Persiljetabouleh är till höger på tallriken). Ingredienser tabouleh. 2 fång slätbladig persilja, finhackad (1 kruka)2 fång kruspersilja, finhackad (1 kruka)6 tomater, i små tärningar (2 tomater)1–1/2 avokado, tärnad (1/2 avokado)2 rödlökar, finhackade, gärna färsk knipplök (1 liten rödlök)Mandelmjöl, ca 1 dl mandlar som är mixade (3 msk mandelmjöl eller hackade mandlar)Ingredienser på dressingenjuicen från en pressad citronca 1/2 dl olivoljaen nypa saltReceptSkölj persilja noggrant. 2 rödlökar. 1 liten rödlök
Tabouleh med omelett

Tabouleh med omelett

Tabouleh. 1 st rödlök, finhackad. 1 klick smör Tabouleh. 1 st rödlök, finhackad. Serveras med en fetaost- och broccoliomelett, quornfilé och couscous

Tabouleh

Tabouleh på blomkålsris 1 blomkålshuvud1 rödlök2 dl klippt, färsk persilja2 vitlöksklyftor (pressade)saft från 1 citronnågra drag (eller ganska många drag) med pepparkvarnenhavssalt Mixa blomkålen till ett ris i en matbredare, finchacka rödlöken och. Tabouleh på blomkålsris 1 blomkålshuvud. 1 rödlök
Tabouleh på mitt vis

Tabouleh på mitt vis

Jag har fått dille på tabouleh. Nu finns det helt klart värre saker att få dille på och ska väl erkänna att det slinker ner ett och annat som inte är lika nyttigt som tabouleh, speciellt så här under semestertider
Kikärtsbiffar med tabouleh

Kikärtsbiffar med tabouleh

Hacka rödlöken och mixa mandeln fint. Jag gjorde kikärtsbiffarna (nästan) enligt recept och serverade dem tillsammans med persiljetabouleh som gjordes med detta recept som utgångspunkt
Kycklinglårfilé med harissa

Kycklinglårfilé med harissa

Tabouleh. Blanda dressingen på rödlök, vitlök, citronskal och citronsaft, olja, salt och peppar. Tabouleh
Lite plock mat

Lite plock mat

Finhacka persilja och rödlök. TaboulehEn stor näve blad persilja1 tomat1/2 gurka1/3 rödlök2 vitlöks klyftorsaften av en halv citron2 msk olivolja1 msk coscos1/3 tsk mald spiskumminpeppar,saltFinhacka och ur kärna tomat och gurka. 1/3 rödlök
Rawfood fredag

Rawfood fredag

LCHF tabouleh i salladsblad. Blanda färskost, hackade skalade räkor, hackad koriander och finhackad rödlök