Tabouleh olivolja recept

Tabouleh

Tabouleh

1 dl olivolja. 1 dl olivolja. Libanesisk sallad och är väldigt väldigt populär. Äts till allt möjligt men framförallt super gott till grillat

Tabouleh och mat från mellanöstern (LCHF)

Jag rörde även ihop youghurt med olivolja, lite salt och massor med mynta – enkelt och gott. Jag gjorde en supergod försvenskad variant av Tabouleh (supergod libanesisk sallad baserad på persilja), skivade vildgurka, labneh och fyllde grillade hela paprikafiléer med mosad labneh
Tabouleh med gula linser och rättika

Tabouleh med gula linser och rättika

2 tomater 1/2 röd lök eller 1 litenett stort knippe bladpersilja 2 inlagda rättikor 1/2-1 citron - saft2 msk olivolja1/2 tsk saltKoka linserna med buljong tills dom blir lite lagom al dente
Tabouleh och bönröra

Tabouleh och bönröra

olivolja. Min tabouleh (som säkert går att variera på tusen (och en natt) olika sätt). Bland ihop med couscous och smaksätt med citron, olivolja, salt och peppar
Fereshtas tabouleh recept

Fereshtas tabouleh recept

olivolja. Blanda citron, olivolja. olivolja. För denna recept behöver ni. persilja. 1 citron. 2 tomat. 1 röd lök. 1 dl bulgur
Lammkebab med Tabouleh

Lammkebab med Tabouleh

Sprinkla över pumpafrön och servera Taboulehn med lammkebab, youghurtsås, pitabröd och friséesallad. Tabouleh/Taboulé
Arabisk afton

Arabisk afton

Till dessa serverade jag en smakrik tabouleh, kall yoghurtsås med gurka och mynta, lite grillad fetaost och stora kalamataoliver

Tabbouleh

also tabouleh or tab(b)ouli) is a Levantine salad traditionally made of bulgur, finely chopped parsley and mint, tomato and spring onion, seasoned with lemon juice and olive oil
Foodie

Foodie

Vi den tillsammans med tabouleh och bönor. Tabouleh, 4 pers. (denna gång gjorde jag så här, jag gör lite olika)2 dl bulgur4 dl vatten1 paprika, i små tärningar½ gurka, i små tärningar2 tomater, i små tärningar2 msk olivolja2 krm salt2 dl hackad persiljaKoka bulguren enligt anvisningar på paketet (den jag använder ska koka i 8 minuter och då låter jag den koka max det)
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Köttfärsbiffar med tabouleh. ½ msk olivolja. Fräs bulgur och lök i olivolja i en kastrull. ½ msk olivolja. Mynta ger rätten en lite exotisk, frisk smak
Ericas Persiljetabouleh (6 port)

Ericas Persiljetabouleh (6 port)

(Persiljetabouleh är till höger på tallriken). Ingredienser tabouleh. 2 fång slätbladig persilja, finhackad (1 kruka)2 fång kruspersilja, finhackad (1 kruka)6 tomater, i små tärningar (2 tomater)1–1/2 avokado, tärnad (1/2 avokado)2 rödlökar, finhackade, gärna färsk knipplök (1 liten rödlök)Mandelmjöl, ca 1 dl mandlar som är mixade (3 msk mandelmjöl eller hackade mandlar)Ingredienser på dressingenjuicen från en pressad citronca 1/2 dl olivoljaen nypa saltReceptSkölj persilja noggrant. ca 1/2 dl olivolja