Vispa crème fraiche och socker hårt. Tänkte dela med mig av en god tårtfyllning med kokos. 2 dl crème fraiche 34% fett, lättvarianten går inte att vispa. 2 dl crème fraiche 34% fett, lättvarianten går inte att vispa
Jag tänkte dela med mig av en riktigt god efterrätt eller om ni hellre vill det, som tårtfyllning. Vispa crème fraiche, matlagningsyoghurt och socker i en bunke tills allt socker löst upp sig
- 1 lager tårtfyllning. - 1 lager tårtfyllning. 2 dl vispgrädde1 dl crème fraiche1 dl matlagningsyoghurt0. Vispa grädden lättVispa creme fraiche, matlagningsyoghurt och socker med elvisp tills allt socker löst sigSmält gelatinbladen i limesaften i en kastrullRör snabbt ner det i yoghurtblandningen och vänd sedan ner gräddenLåt stå och stelna i kylskåp i ca 1-2 timmar
Rör ihop creme fraiche och vaniljsås, socker o vaniljsocker. rör i vispad grädde 2 dl creme fraiche. Gör med gelatinbladen som förp anger och rör ner i vaniljröran
Blanda crème fraiche, kokosflingor och socker. 200 g crème fraiche. Låt kokosblandningen stå en stund i kylskåp och dra sig lite så blir den tjockare och stadigare
-)Tillsammans med Kolakräm ska det vara en riktigt god tårtfyllning säger de som smakat. 2dl creme fraiche2 dl färdig vaniljsås1/2 dl socker1 /2 tsk vaniljsocker3 gelatinblad2 dl vispad gräddeRör ihop creme fraiche, vaniljsås, socker och vaniljsocker. Låt stå över natten övertäckt i kylen 2dl creme fraiche
En riktigt god tårtfyllning som blir bäst om den får stå några timmar i kylen och tjockna till sig, blir den ändå för lös så går det att göra tjockare genom att blanda ner lite marsanpulver