Tårtbottnar recept

11 Spara
Piñata-tårta

Piñata-tårta

Vispa ihop det smälta smöret med äggvitor, strösocker och vaniljsocker poröst. I en separat skål – rör ihop vetemjöl och bakpulver
0 Spara
Höga fina tårtbottnar

Höga fina tårtbottnar

Dom blir så höga och fina och det är verkligen ett toppen recept. Flera tårtbottnar som har åkt in i frysen (dom går så bra att frysa, det är nästan enklare då man kan skära dom lättare när dom är lite halvfrusna), men jag har också testat att göra marshmallowfondant för första gången
175 Spara
Födelsedagstårta

Födelsedagstårta

Bakade denna tårta till min underbara mamma som fyllde år igår. Den blev riktigt god. Jag bakade vanliga ljusa bottnar och fyllde med en daimfluff och hallonmousse, spacklade och spritsade rosor med en vit chokladfrosting
139 Spara
Glutenfri tårta

Glutenfri tårta

Vispa grädde och täck tårtan garnara med tex lingon och blåbär. 5 dl glutenfri mjölmix. Tårtbotten. Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser
40 Spara
Studenttårta

Studenttårta

Bottnar. Sätt ugnen på 175°. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Smält smöret. Vispa äggen lätt. Blanda de torra ingredienserna med smör, ägg och kaffe
32 Spara
Rysk banantårta

Rysk banantårta

Skär tårtbottnen i tre delar. Mosa en banan och bred på den nedersta bottendelen. Lägg på den andra delen och bred 3 dl vispad grädde smaksatt med kakao uppepå
28 Spara
Hög tårtbotten

Hög tårtbotten

Jag har kollat olika recept och slutligen skrev jag upp tre stycken där samtliga "bagare" sa att de aldrig misslyckats med sin tårtbotten när de följt just det receptet -och idag var det dags att testa det första receptet
23 Spara
Godaste kolan.

Godaste kolan.

Tårtbottnar ska förberedas inför cafeöppningen i mellandagarna och väskor ska packas inför julens resa till Göteborg
21 Spara
Fraisier - fransk jordgubbstårta

Fraisier - fransk jordgubbstårta

Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière. Mellan bottnarna finner man ett föredömligt tjockt lager av vaniljkräm - eller crème pâttisière, om vi nu ska hålla oss till den något elegantare franska benämningen - som måste ha den rätta fasta konsistensen, annars blir det bara pannkaka av alltihop
Sökförslag och sidor