Tillsätt tärnad skinka, vin och grädde. Skär en ficka i varje kotlett. Lägg på en tomatskiva och riven ost på varje kotlett och gratinera i 15 minuter. 4 st kotletter
Bind upp kotlettraden med bindgarn så att den får en jämn form. 800 g benfri kotlett. 800 g benfri kotlett i bit bindgarn salt peppar 1 msk timjan 2 msk smör Rödvinssås
skär smitt i fettranden på kotletterna och stek dem i smöret. Kotlett med solgul paprikasås (4 portioner). 4 fläskkotletter eller annat ljust kött. 4 fläskkotletter eller annat ljust kött
600 g kotlett. 600 g kotlett 1 påse marinad. Lägg köttet i marinad. Tärna och koka potatisen, låt svalna. Skala och tärna äpple och strimla purjolök, lägg tillsammans med potatis i en skål
Bryn kotletterna i hälften av smöret i en stekpanna. Fördela potatisskivorna omlott på kotletterna. Lägg en krossad vitlöksklyfta och en klick smör ovanpå varje kotlett
På nationaldagen grillade vi kotletter och det blev supergott. Kotlett. Kotlett. Kotlett. 4 skivor benfria kotletter. Stek kotletterna i matfettet i en stekpanna ca 10 minuter, vänd då och då. 4 skivor benfria kotletter
Skölj av bönorna och blanda dem med tärnad tomat, örter och olja. Salta och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 4–5 minuter per sida. 2 st kotletter