Skölj och hacka rabarbern i bitar. 200 g rabarber. Fyll formarna med rabarbern, toppa med toscasemeten och baka i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter och toscan har fått en fin färg. 200 g rabarber
Okej, förra fredagen skrev vi ju att vi skulle utföra några rabarberexperiment i köket och precis det gjorde vi, man kan nästan påstå att det blev lite av en rabarberfrossa
Riv chokladen och strö den och pinjekärnorna över rabarbern. Skär rabarbern i 10 cm långa bitar. Smält rabarbern i mitten av ugnen 15–20 min. 500 g rabarber
Chokladen bryter lite av den syrliga som kommer från rabarbern. Härligt och kunna plocka rabarber och fixa iordning god rabarbers muffins med vit choklad i
Idag bakade jag en rabarber och jordgubbskaka som jag aldrig gjort förut. Först gör man en sockerkaka enligt grundrecept och tillsätter jordgubbar och rabarber i fint skurna bitar
Och något annat som är oslagbart är att plocka sina egna rabarber från trädgården. När de första rabarberna hade fått växt till sig lite, kunde jag inte längre låta bli att inte skörda dem