Blanda kondenserad mjölk med äggulor, limesaft. 1 burk kondenserad mjölk (400 g)2 st ekologiska äggulor4 st limefrukter, saftTill serveringVispad gräddeGör så härSätt ugnen på 175 grader. 4 st limefrukter
Förra sommaren gjorde vi en citronpaj som vi gillade väldigt mycket men den här pajen med lime blev otroligt god och den blev härligt syrlig och frisk vilket passar perfekt när det är lite varmare ute
Denna syrliga efterrätt är en klassiker från Key West, Florida - därav namnet. Det är en perfekt efterrätt efter en middag, eftersom den är lite syrlig så går den lätt ned
KeyLimePie är en storfavorit som både är söt och syrlig på samma gång. KeyLimePie passar utmärkt som dessert efter god och mustig soppa såhär under vinterhalvåret
För detta är verkligen ett sommarrecept, fräscht, lite syrligt och lagom sött. KeyLimePie. 1,25 dl färsk lime juice. 1 tsk limeskal. 11,8 g fett KeyLimePie. 3 äggulor 1,25 dl färsk lime juice. 1 tsk limeskal
Jag föredrar den lite extra syrlig då det är maräng i kombination. - Blanda mascarpone, vispadgrädde, curd, limejuice, rivet skal, vaniljsocker, äggula väl i en bunke
Hur mycket pressad lime du behöver hälla i fyllningen hänger dels på hur syrlig du tycker att smaken ska vara men också på hur pass sur limen är som du använder
Keylimepie - en syrlig amerikansk klassiker. keylimepie,. lime,. lime paj,. Ett krispigt pajskal med en len och krämig fyllning som får en härlig syra av lime och sötma av kondenserad mjölk
Det syrliga tillsammans med den söta grädden var en perfekt kombination. Jag fick Roy Fares bok United States of Cakes i födelsedagspresent och idag provade jag på att baka Keylimepie för första gången