Kom bara ihåg att anpassa mängden citronsaft efter den smak eller det bär du använder så att du får till den rätta “lätt syrliga” smak du är ute efter i en cheesecake
Det översta vita lagret fick bli syrligt av citron. no-bake cheesecake. Den här typen av cheesecake innehåller gelatin, vilket ger den en pudding-lik konsistens som jag råkar gilla
Denna cheesecake är ungefär extra allt, och väldigt pampig. Dels tycker jag att man behöver baka bottnen i 10 minuter innan fyllningen hälls på, så den hålls torrare längre och dels skulle lite mer socker i båda lagerna fyllning inte skada, de blir lite väl syrliga när de kylts ned. Cheesecake med jordnötssmör och choklad, 10-12 portioner. cheesecake, extra allt, jordnötssmör, Nigella 200 g digestivekex
Gräddfillspannacotta med syrliga bär. Oklart hur mycket man får fuska med en cheesecake för att få kalla den cheesecake men jag tycker nog att det här funkar
Med lite grädde och kanske en syrlig kompott så blir den nog ännu lite godare. Hittade ett recept på en japansk cheesecake på pinterest som jag tyckte såg så väldigt luftig och god ut
I vanliga fall så brukar pavlova serveras med grädde och någon syrlig curd av något slag men jag tycker inte att det väger upp tillräckligt mot sötman i marängen
Fantastisk syrlig och fräsch smak från den grekiska yoghurten som tillsammans med smak från fikon, vanilj och den söta lite spröda, men ändå lite seg, botten (om det går att vara det) blev till något fantastiskt
Fick en craving när jag var och handlade tidigare idag efter en syrlig rabarberefterrätt. Jag började snabbt spinna vidare på en cheesecakedessert och…voila