Tillsätt rispuffarna och körsbären och rör om tills rispuffarna är helt täckta. 50 g syltadekörsbär. Smält margarin i en stekpanna och tillsätt marshmallowsen
100 g cocktailbär (syltadekörsbär). Klä en fyrkantig bakform, 18 x 18 cm, med bakplåtspapper. Lägg den mörka chokladen i en stor skål tillsammans med smör, sirap och eventuellt rom och ställ skålen över en kastrull med sakta sjudande vatten
Syltadekörsbär. Syltade apelsin- och citronskivor. 50 g blandade syltade frukter. Vispa ägg, socker, citronskal och vanilj i en skål med elvisp eller cyklonvisp, tills blandningen är tjock nog att bilda toppar
Ett minne som känns fastetsat är vårt körsbärsträd som vi hade på tomten. Jag minns de söta körsbären, hur jag strosade runt barfota på vår bakgård, kliade på myggbett, räknade fräknar och spottade körsbärskärnor över hela gräsmattan
Jag serverade mina puddingar på 2 sätt, ena med syltadekörsbär (köpta på Lidl, supergoda) och grädde. Jag serverade mina puddingar på 2 sätt, ena med syltadekörsbär (köpta på Lidl, supergoda) och grädde
55 g cocktailbär (syltadekörsbär). Sikta ner mjöl och kryddpeppar i en skål. Tillsätt smöret och arbeta in det tills blandningen fått en smulig konsistens