Ta ut 12 rundlar från brödskivorna, stek snittarna i smör, toppa med röran och garnera med bitar av lök och gräslök. 3 st Rödlök. 1 msk Gräslök - färsk
Syltadrödlök. Syltad lökKoka upp ättika, socker och vatten till lagen för löken. Gräslöksmajonnäs. GräslöksmajonnäsFinhackagräslöken och rör ihop den med majonnäsen och smaka av med citronsaft och salt
Lägg kycklingen, tomaten och rödlöken i en skål. gräslök. Servera nygräddade med crème fraiche och kycklingröran, strö gärna också lite finhackad gräslök över
Funkar utmärkt till matigare lunch och middag, eller förrätt tex, om man ersätter sylten och gräddklicken med turkiskt youghurt och rom och hackad gräslök och/eller rödlök
Lägg kycklingen, tomaten och rödlöken i en skål. gräslök. Servera nygräddade med crème fraiche och kycklingröran, strö gärna också lite finhackad gräslök över
och Aura golden Finland med syltad rabarber och. Det kokas ner i vitt vin med lite speciella kryddor och därefter kyls det ner i sitt spad och så avlägsnas allt kött och finfördelas eller hackas i små tärningar, läggs i botten på en tallrik med lite finhackad dill, rödlök och eller gräslök
Eller varför inte lägga skivad kycklingfilé som stekts i tackokrydda på guacamole och toppa med tärnad tomat, skivad rödlök och salsa till fredagsmyset