Syltadpumpa håller i upp till ett halvår. Tillsätt pumpabitarna och koka upp. Ta till spisen igen och koka upp än en gång och låt sedan sjuda i tio minuter tills pumpan känns mjuk
Syltadpumpa och kantareller. Skär bort skalet och kärna ur pumpan. Skiva dem och lägg upp dem på pumpapurén, med syltadpumpa och kantareller, purjolök och gärna några droppar av syltningslagen
Syltadpumpa och kantareller. Skär bort skalet och kärna ur pumpan. Skiva dem och lägg upp dem på pumpapurén, med syltadpumpa och kantareller, purjolök och gärna några droppar av syltningslagen
Det går utmärkt att byta ut squashen mot pumpa om ni istället har trädgårdslandet fullt av dem. Skala squashen eller pumpan och skär den i mindre bitar
Aroniayoghurten var något jag blev sugen på till frukost och gjorde en härlig mix med 1/2 dl aroniasylt, 1 msk kokosolja, 1/2 msk kokossocker, 2 dl kokt pumpa, kanel, nejlika, 1 dl mandelmjölk och 1/2 msk chiafrön. 2 dl kokt pumpa