Sylt muffins recept

Muffins med mandelmassa och sylt

Muffins med mandelmassa och sylt

Klicka ut smeten i muffinsformar. Skär mandelmassan i små kuber och stoppa ner i varje form, Klicka också på en tesked sylt i varje form och grädda dem sedan i 200 grader i ungefär 10 min. 1 dl körsbärssylt (eller annan sylt)
Muffins med mandelmassa och sylt

Muffins med mandelmassa och sylt

Klicka ut smeten i muffinsformar. 11 dl körsbärssylt (eller annan sylt). 1100 g smör 2 ägg 1 dl socker 1 ½ dl vetemjöl ½ tsk bakpulver 125 g mandelmassa 1 dl körsbärssylt (eller annan sylt)Smält smöret, vispa ägg och socker ljust och pösigt. Skär mandelmassan i små kuber och stoppa ner i varje form, Klicka också på en tesked sylt i varje form och grädda dem sedan i 200 grader i ungefär 10 min
Muffins med bär eller sylt -

Muffins med bär eller sylt -

Lägg på några bär eller klicka lite sylt på varje muffins. Ställ ut muffinsformar på en plåt. Häll upp smeten till 3/4 i muffinsformarna. 2 dl osötad sylt som sötas med hermesetas
Muffins

Muffins

Absolut godaste muffinsreceptet. Blanda allt Tillsätt ev 1 dl bär eller sylt eller äppelbitar med socker och kanel. Grädda mitt i ugnen 175º i 15-20 minuter Muffins
DIY sylt

DIY sylt

Stäng locket och låt svalna Förvara i kylskåp Njut med färskt bröd, på muffins, scones, i tårta. Ville inte slänga bort dem heller, så de fick bli sylt av dem
Maffiga muffins med gottegrop

Maffiga muffins med gottegrop

Ta försiktigt ut formen och lägg på önskad fyllning på varje muffins. Ta ut formen och lyft ur muffinsen
Hemliga muffins

Hemliga muffins

muffins på olja i stället för smör som fylldes med hallonsylt och mörk choklad. Lägg i en matsked sylt, några hallon och ett par chokladbitar i varje form
Muffins som på café

Muffins som på café

Lägg en klick sylt i mitten av smeten. Tiden innan cafékulturen var en muffins för mig en ganska platt och småtrist liten kaka
Nybakade muffins med knaprig topping

Nybakade muffins med knaprig topping

Lite krispig chokladmüsli att toppa med och/eller sylt (valfri smak) att fylla dina muffins med. Smeten räcker till 10 lagom stora muffins. Fyll 10 muffinsformar med smet och toppa med lite müsli eller annan "krisp". Grädda under 30 minuter i ugn och genomför därefter ett stickprov för att se om dina muffins är klara. den som vill kan fylla sina muffins med 1 tsk sylt (i mitten av varje muffin) - på så vis får dina muffins ett härligt, krämigt, inre. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 person personer Räkna om 250 g Malda havregryn eller Instant Oats 2 tsk Kanel 2 tsk Bakpulver 40 g Kokossocker eller 2 Väldigt mogna bananer 250 ml Osötad mandelmjölk 70 ml Solrosolja Lite krispig chokladmüsli att toppa med och/eller sylt (valfri smak) att fylla dina muffins med
Ångbakade muffins

Ångbakade muffins

Sylt eller fasta bär som t ex blåbär. Blanda mjöl, bakpulver och socker i en skål. Blanda ägg, yoghurt och olja i en annan skål
Lime Muffins with Jam

Lime Muffins with Jam

Lime Muffins med sylt. Du kan använda den sylt du gillar bäst, jag hade hallonsylt. Goda muffins med en fräsch smak av lime
Lchf Scones / Muffins

Lchf Scones / Muffins

Scones eller muffins, de kan kallas vilket som, de blev i alla fall en lyckan kombo, tillsammans med sylten
Pannkaksmuffins med grädde och sylt

Pannkaksmuffins med grädde och sylt

1vispad grädde och sylt till serveringSätt ugnen på 225 grader. De på bilden är 7–8 cm i diameter – eller ta en muffinsplåt (det kanske blir några fler muffins då). 1Smörj muffinsformen med olja (behövs inte med pappersformarna) och fyll formarna med smeten så att det är 1/3 kvar till kanten. 1Grädda mitt i ugnen 12–15 minuter, tills alla muffins är gyllenbruna och har ”lyft”. 1Servera med vispad grädde och sylt
Banana Peanut Butter Protein Muffins

Banana Peanut Butter Protein Muffins

Dela smeten mellan fyra små muffinsformar och toppa med sylt. sylt. Proteinrika muffins som kan ätas till frukost efter ett träningspass eller som mellanmål
De sju dvärgarnas muffins

De sju dvärgarnas muffins

Efter att du fyllt smeten i formarna, klicka i 0,5 tsk sylt i varje form. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna