När allt fått fin färg och löken mjuknat slå på sweetchilisås, fond, vatten och grädde. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
400 gram skinka eller fläsk av bog - (jag är lat och köper skinksnitzel som är lätt att strimla). 2 msk sweetchilisås. Tillsätt vatten, hoisinsås och sweetchilisåsen och låt allt puttra i 2 minuter. 2 msk sweetchilisås
Häll över sweetchilisåsen, sockret, koloritsojan, sojan och blanda. 100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi). 1 dl sweetchilisås. 100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi) 200 g breda risnudlar som stått i blöt i förväg 1 st ägg 1 dl sweetchilisås 1 msk soja 1 tsk koloritsoja för färgens skull 1 msk socker 1 tsk pressad vitlök Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak) jordnötter matolja Chili, efter smak
sweetchilisås efter eget tycke och smak. Det känns som det var ett tag sedan vi bjöd på fläskkött här i köket, den största anledningen till det är väl att det lagas till mest vilt i Mårtenssons kök just nu
Det är små asiatiska degknyten som fylls med fläsk, grönsaker eller färs Knytena kan ångkokas eller friteras men Emma kokar dem och lägger sedan i frysen