Rör ihop woksåsen med olja, fisksås och sweetchilisås. 2 msk fisksås. 3 msk sweet chili. Tunt skivad fläskfilé som marinerats i lite soja, olja och vitlök är grunden till denna rätt
Servera sweetchilisås till riset. När färsen är smulig tillsätter du den finhackade vitlöken samt smaksätter färsen med 2 msk fisksås, 2 msk japansk soya och saften från 1 lime samt den finhackade chilin. 2 msk fisksås
a sweetchilisås och lime. 0,5 tsk fisksås. 2+2 msk sweetchilisås0,5+0,5 msk ostronsås. Tillsätt 1/2 tsk fisksås, 2 msk sweet chili och 1/2 msk ostronsås och låt alltsammans puttra ihop några minuter. Häll i nudlarna i wokpannan tillsammans med 2 msk sweetchilisås, 1/2 msk ostronsås och en skvätt soya och låt dem stekas i detta i några minuter. 1 rödlök 0,5 tsk fisksås. 2+2 msk sweetchilisås
Servera tillsammans med limeklyftor att pressa över soppan och för de som vill sweetchilisås. Lägg i dem i buljongen tillsammans med stjärnanis, peppar, fisksås och salt
Häll fisksås, soja och sweetchilisås över kycklingen och blanda. Kycklingwok med cashewnötter För 4 personer 600 g kycklingfilé 1 stor morot 1 röd paprika ½ zuccini 1 röd chili 2 msk fisksås 2 msk soja 2 msk sweetchilisås 250 g äggnudlar 100 g cashewnötter Hur gör man
4 12 dl buljong (skaldjurs-, fisk- eller hönsbuljong av tärning/fond + vatten) 150 - 250 g svamp (i originalet är det thailändsk halmsvamp, men champinjoner passar lika bra) 4 schalottenlökar 2 msk finhackat citrongräs 8 - 10 limeblad (kaffirlimeblad) eller rivet skal av 1 lime (8 blad motsvarar skal av 1 lime) 4 tsk finhackad stark chilifrukt 2 - 3 skivor galangal rot (alt ingefära) 400 g skalade räkor 1 dl färskpressad limejuice 4 tsk asiatisk fisksås 4 tsk sweetchilisås Lägg till i inköpslistan
Blanda hackad chili, sweetchilisås, fisksås, limeskal, limejuice, sesamolja och soja. PORK`N`PRAWNS4-6 personer500 gr räkor med skal250 gr äggnudlar Santa Marias wok noodles var super1 röd chili, hackad1 dl sweetchilisås2 msk asiatisk fisksås1 lime, rivet skal samt saften1/2 msk sesamolja1 msk japansk soja200 gr rimmat sidfläsk1/2 purjolök1 morot1/2 ast suger snaps ca 125 gr1 lite klyfta vitkål, ca 100 gr1 broccoli ca 250 grRapsolja till stekningGarnering
4 500 g torskfilé utan skinn 1 äggvita 2 msk finriven ingefära 2 finrivna vitlöksklyftor 1 tsk salt 2 dl panko 3 msk neutral olja till stekning Dippsås 2 dl sweetchilisås 1 msk asiatisk fisksås 1 msk finriven ingefära 1 riven vitlöksklyfta finrivet skal och pressad juice av 1 lime Tillbehör 2 hjärtsallad eller isbergssallad (2 hjärtsallader motsvarar 1/2 isbergssallad) 1 dl majonnäs 2 dl hackade jordnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Panko 20 % rabatt ICA Asia 180 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Thai sweetchilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Torskfilé utan skinn MSC 10 % rabatt ICA Gott Liv 400 g Mer info Ladda kupong
Tillsätt kokosmjölk och sweetchilisås. fisksås. 1 msk sweetchilisås. Skala räkorna. Woka grönsakerna i en het stekpanna med olja tills de är mjuka men fortfarande krispiga