Årlig bbq på barnens skola och vi föräldrar uppmanades att ta med något som representerade Sverige. Färskpotatis är Sverige för mig och lax är Sverige för många utlänningar
Den svenska marknadens utbud av såväl svensk som internationell öl i världsklass har växt explosionsartat men flera av de bästa bryggerierna har sällan eller aldrig synts på Uppsala krogar
Efter ett par veckor i Spanien står nu den svenska husmanskosten som spön i backen här hemma. Tapas i all ära men en riktigt bra fläskpannkaka är inte att förakta
Igår skrev jag om mattrender och att äta tapas är väl just en sådan. Även om vi i Sverige länge haft vårt smörgåsbord eller olika former av bufféer, så har kanske maten fått lite inspiration från andra länder, vi äter tapas, meze och antipasti
Som alltid använder jag mig av svensk kyckling. Tapas plock med rökt kyckling. Ni har säkert sett mina tidigare inlägg i samarbete med Svensk Fågel och den berömda Gula Pippin
ANNONSSAMARBETE MED SVENSK FÅGEL. Tapas plock med rökt kyckling. Fågel vare sig det är kyckling eller kalkon köper jag alltid svenskt och med märkning av Svensk Fågel
Matrosé och då gärna sallader eller till lite uppskuret eller tapas. Och på fem år har den monopolförsålda mängden rosé mer än fördubblats och uppgick i fjor till 17 miljoner liter, mycket mer än två liter per vuxen svensk
Och även om vi som många andra svenskar åt pizza på nyårsdagen var det inte förrän en månad senare vi skulle hitta det perfekta receptet på pizzabotten