När vi lurade in hästarna i rasthagen igen, efter som jag skrev bara en timme, var deras magar runda som tunnor… Det här med hästar på sommarbete har jag tappat tron på
Varför inte baka vörtbröd till midsommaraftonens buffé. Sommarmat 2015Gårdagens morgonlycka var att ta emot trälådan med fräscha ekologiska produkter när den levererades vid dörren. Sommarmat 2015
Med inspiration från de åtta samiska årstiderna och inslag av svensk matkultur fick gästerna under VIP-kvällar bland annat uppleva smaken av norrsken i form av björkskottsgranité, isfiske i fjällen med rödingtartar, den norrländska våren med mousserande sav och lufttorkat renkött
Ett och ett halvt kilo köttigt, fint, svenskt sidfläsk för knappt sjuttio kronor. Av förklarliga skäl är det sommarmaten, i synnerhet allt allt det goda som grillats, som gjort starkast avtryck
Ganic har här knådat samman sin svenska sida med sina rötter i det forna Jugoslavien och skapat en inspirerande och spännande bakningsbok med allt från kakor och bakverk till kalasgoda bröd