Söt och stark svensk senap. Efter förra årets misslyckande med julskinkan var det kul att lyckas i år. Blanda ihop svensk senap, dijonsenap, senapspulver, sirap, äggula och sirap till en bra kräm
Ingen jul utan julskinka♥Saftigjulskinka med en mycket god och enkel griljering. Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad
Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad. Pensla på griljeringen över julskinkan och strö på ströbröd
Per Morbergs julskinka3 kg julskinka (rimmad) 8 kryddpepparkorn 2-3 lagerblad. 1Grilljering till julskinka1 dl svensk senap (blandad med skånsk eller Colman'
75 g Arla® Svenskt Smör. 150 g rest av julskinka. 75 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl vetemjöl med fullkorn ¾ dl Arla Köket Kesella® kvarg Fyllning. 150 g rest av julskinka 100 g färsk grönkål 3 dl Arla Köket® gräddmjölk 3 ägg ½ tsk malen muskot 1 msk grovkornig senap ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 200 g vitkål