Skär brödet i tärningar. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna. Mosa sardellerna och blanda dem med äggula, vinäger, senap, salt, peppar och vitlök i en skål
Tranchera lammet och servera till mangosallad, svenskcaesarsallad och bakad rabarber. Låt lammet ligga ute i rumstemperatur i 30 minuter före tillagning
Skulle ni råka få kräftor över från skivan, så skala upp dem och använd nästa dag i en god, svensk caesarvariant med västerbottenost, grovkornig senap och pepparrot
Svenska jordgubbar med mjölkInser att jag även är dåligt på att göra inlägg om desserter. Svensk råraka (favoriten finns på Bomans hotell i Trosa)SALLADER och ÖVRIGT05. Caesarsallad (no 1
Almnäs Tegel en svensk och opast ost. Detta vin är passande till krämig pasta med lufttorkad skinka, rucola, soltorkad tomat och parmesan eller varför inte en matig Caesarsallad