1 msk svensk senap. Rör samman alla ingredienser till fyllningen i en skål. Lägg biffarna i plastpåse eller mellan plastfolie och banka ut dem till ca 2-3 mm tjocklek med en kastrull
Svenskt kött har presenterat ett nytt styckninsschema (i länken kommer du till deras blogg). Vi är stolta och glada över att nu få presentera dem, säger Maria Forshufvud, vd, Svenskt kött
Svenskbiffstek med lök- Här var det olika varianter på lök, inlagd, friterad och brynt och framförallt blev jag förtjust i potatiscreme med granbarksost
Eller vad sägs om Nystekt ryggbiff med majrovskräm, fettemulsion och rökt märg (Daniel Engellau), Gotländsk hängmörad biff och rödbetor med toppmurklor, anjovis, pressad savojkål, dill gräddfil och kryddpeppar (Fredrik Lagberg), Gotländsk hängmörad oxrygg Bordelaise serveras med rotfrukter från Skagsgård (Daniel Räms), Biff med korv, äpple, kål och lök (Leo Frodell), Hällstekt biff med rökt märgsmör och nordisk hetta (Klas Lindberg) eller kort och gott Svenskbiffstek med lök (Albin Wessman)