Smält smöret och blanda i mjölken. (Och jag blev av med en hel burk svartvinbärssylt). ca 25 bullar25g jäst75g smör2,5 dl mjölk1/2 ägg0,5 dl strösockerlite saltlite kardemummaca 7-8 dl vetemjölSylt till fyllning1 (+ halvan från tidigare) ägg till penslingSmula jästen i en bunke
Koka upp mjölk och buljongtärning. 6 dl mjölk. 5 dl svartvinbärssylt. 1. Sätt ugnen på 150 grader. Skär centimeterstora rutor med en vass kniv i skinnet på ankbrösten och lägg dem med skinnsidan nedåt i en kall stekpanna
De här bullarna är en liten variant av mina bullar med svartvinbärssylt jag gjorde förra sommaren. Smula ner jästen i en bunke och lös den med mjölken, strösocker, salt, smör och ägg
När rulltårtan har svalnat så smeta ut tomtefluff och svartvinbärssylt. 5 dl mjölk. Tillsätt sen mjölken och vispa försiktigt till en jämn smet Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna 30×40 cm. 5 dl mjölk
När rulltårtan har svalnat så smeta ut tomtefluff och svartvinbärssylt. 5 dl mjölk. Tillsätt sen mjölken och vispa försiktigt till en jämn smet Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna 30×40 cm. 5 dl mjölk
Jag passade på att koka svartvinbärssylt, baka en kardemummakaka, göra moussaka till kvällen, plocka hallon, plantera gräslök, läsa i min nya bok, borsta katten och lite till