Svartvinbärssill recept

Svartvinbärssill

Svartvinbärssill

Koka upp samtliga ingredienser till lagen så att sockret löser sig. Låt svalna. Skiva sillen i portionsbitar
Svartvinbärssill med stjärnanis

Svartvinbärssill med stjärnanis

1 burk inläggningssill, 1 liten morot, 1 liten rödlök, 2 lagerblad, 5 kryddpepparkorn, 2 stjärnanis, 1,5 dl frysta svarta vinbär, 2 msk konc svartvinbärssaft, 1 sats ättikslag, se recept nedan
Svartvinbärssill med lime

Svartvinbärssill med lime

I somras plockade jag svarta vinbär som vi frös in. Jag hade redan då en ide om att jag ville använda dem till en av sillarna till jul
Svartvinbärssill

Svartvinbärssill

Ingredienser Lag 0,75 dl socker 1 dl vatten 5 msk ättiksprit , 12 % 1 st lagerblad 2 st kryddpepparkorn Sill 0,5 dl svartvinbärssaft , koncentrerad 1 burk(ar) inläggningssill , (420 gram) 0,5 st rödlök(ar) 0,5 dl svarta vinbär , eller granatäpplekärnor (inte det vita) Köp receptet

Svartvinbärssill

1 burk. 1. Koka upp lagen och sjud tills sockret löst sig. Låt svalna helt, häll sedan i den koncentrerade saften
Sill från Klädesholmen

Sill från Klädesholmen

Kräftmarinerad sill som är en riktig favorit hos mig och Svartvinbärssill som var en nyhet för mig, smakade mycket svartvinbär och den var mycket god
Kavring, klappar och körsång

Kavring, klappar och körsång

Strax ska jag äta den till middag också, då blir det med en skiva med svartvinbärssill och rödlök, sedan en skiva rökt lax med hovmästarsås

Besök på älgens hus!

som bland annat bestod av svartvinbärssill som va himla god. Älgens hus i balsjö, har ni besökt den. Om inte så gör det

Svartvinbärssill

Skär sillen i bitar. Skala och skär morot och lök i små bitar. Ansa och skär purjolöken fint. Blanda allt i en burk

Svartvinbärssill

1.  Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i 2 cm breda bitar. Lägg sillen i en glasburk. 2.  Lag. Blanda ättiksprit, socker och vatten i en kastrull och koka upp

Svartvinbärssill med limesmak

Vispa ihop ättikssprit och socker. Tillsätt vatten och vispa tills allt socker löst sig. Lägg i svarta vinbär, limeskal, lagerblad och kryddpepparkorn

Svartvinbärssill

Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i 2 cm breda bitar. Lägg sillen i en glasburk. Lag. Blanda ättiksprit, socker och vatten i en kastrull och koka upp

Svartvinbärssill

Skär sillen i 2 centimeter breda bitar och lägg i en burk. Om du har vinbär så varva dem med sillbitarna, gärna också några svartvinbärsblad

Gös på nytt sätt

50 g svartvinbärssill. Hetta upp smöret i en kastrull. Lyft från värmen när det börjar bli lätt brynt. Skala, dela och finhacka löken