Klyfta löken och och vitlöken. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. 2 stora vitlöksklyftor. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. 2 stora vitlöksklyftor
Hacka örterna ihop med vitlöken, blanda ner detta i olivoljan. Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader. 3 vitlöksklyftor
Sedan börjar man med smaksättningen, jag hade idag i en skvätt svartvinbärssaft, ca 1 msk kalvfond, 1 msk soja, 1 msk av kryddblandningen "Heta Nätter" (persilja, vitlök, svartpeppar och örter) och flingsalt