Svartvinbärssaft timjan recept

Portergryta

Portergryta

2 tsk timjan. ca 1 dl svartvinbärssaft. 2 tsk timjan. En klassisk och supergod helgmiddag är detta. Passar perfekt som söndagsmiddag så här på hösten
Fransyska i stekgryta

Fransyska i stekgryta

1 dl svartvinbärssaft. 2 tsk timjan. Stek köttet runt om, salta och peppra. Slå på alla flytande ingredienser
Porterstek på nötbog

Porterstek på nötbog

Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Köttgryta i lergrytan

Köttgryta i lergrytan

Men vill man kan man i stället ta öl eller svartvinbärssaft som och gör det gott och mustigt. 1 msk färsk hackad timjan. 1 msk färsk hackad timjan
Porterstek!

Porterstek!

1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. 2 tsk torkad timjan. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. 2 tsk torkad timjan
Porterstekta oxrullader

Porterstekta oxrullader

1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 tsk torkad timjan. 1 flaska porter 50 cl 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 tsk torkad timjan
Karin´s Svartvinbärsstek

Karin´s Svartvinbärsstek

1 dl svartvinbärssaft (oblandad). 2 tsk timjan. Koka upp lagen, lägg sedan i köttet. Låt koka tills köttet är mört, ca 1-1½ timme
Höstgryta

Höstgryta

timjan. 0,5 dl outspädd svartvinbärssaft. 4 portioner. Ingredienser. 350 gr skinka skuren i strimlor. 2,5 dl matlagningsgrädde (valfri fetthalt)
Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad

Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad

11,5 dl svartvinbärssaft (outspädd). 11 tsk timjan. 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär
PORTERSTEK

PORTERSTEK

1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 1 knippe färsk oregano eller timjan. 1/2 dl svartvinbärssaft +. 1 knippe färsk oregano eller timjan
Porterstek gjord på vildsvin

Porterstek gjord på vildsvin

Gnid in steken med salt, peppar, timjan, vitlök och enbär. Porterstek på vildsvin 1 kg vildsvinsstek10-12 katrinplommon20 torkade blåbär, blötlagda1 tsk timjan4 vitlöksklyftor, pressade5 st krossade enbär1 skivad lök1 grovt slantad morot50 cl porteröl1 dl outspädd svartvinbärssaft2 dl vatten½ dl kinesisk soyaSpäcka steken med plommon och blåbär
Porterstek

Porterstek

Koka upp porter, soja, saft, peppar, krossade enbär, timjan, fond, lök och vitlök. 1 dl svartvinbärssaft. 1 tsk timjan
Porterstek på nötbog

Porterstek på nötbog

Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Renskavsgryta med lingon

Renskavsgryta med lingon

Dekorera med finhackad persilja eller timjan. 2 msk svartvinbärssaft, koncentrerad. 0,5 dl persilja eller timjan, finhackad. 480 g fryst renskav, 2 paket smör, att steka i 2 gula lökar 2 klyftor vitlök 2,5 dl vispgrädde 2,5 dl vatten el mjölk 2 msk svartvinbärssaft, koncentrerad 2 msk oxfond, koncentrerad 2 krm salt 2 krm vitpeppar 2 msk majsstärkelse, eventuellt 1,5 dl lingon 0,5 dl persilja eller timjan, finhackad Kokt potatis till servering
Klassisk Porterstek

Klassisk Porterstek

dl outspädd osötad svartvinbärssaft. dl outspädd osötad svartvinbärssaft. ½ kruka färsk timjan eller 2 tsk torkad timjan. ½ kruka färsk timjan eller 2 tsk torkad timjan
Porterstek/bryggarstek

Porterstek/bryggarstek

1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 tsk timjan. Lägg steken i en gryta och tillsätt övriga ingredienser. Låt koka tills köttet har en innertemperatur på