Portergryta ½ dl soja. Koka upp porter, saft, soja och kryddor. ½ dl soja. ca 1 dl svartvinbärssaft. En klassisk och supergod helgmiddag är detta Gott Och Blandat
Porterstek på nötbog Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta Hemmets Journal
Porterstek - lätt och gott i grytan med den allra godaste såsen 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 3/4 dl äkta kinesisk soja. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 3/4 dl äkta kinesisk soja. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 3/4 dl äkta kinesisk soja. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 3/4 dl äkta kinesisk sojaTvå små kök
Supergoda revbensspjäll! 1 dl soja. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1 dl soja. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Igår gjorde jag ju som sagt revbensspjäll till middag Gott Och Blandat
Porterstek! 1,5 dl soja. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. 1,5 dl soja. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin MatmorsAnn
Porterstekta oxrullader 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 msk soja. 1 flaska porter 50 cl 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 msk sojaLindas Goda
Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat äkta kinesisk soja. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1/2 dl svartvinbärssaft- Spisat.se - Matblogg med mera!
Kyckling med ädelost! Tillsätt grädde, fond, kryddor, saft och soja. 1 msk svartvinbärssaft. 1 1/2 tsk kinesisk soja. Skär kycklingen i bitar och stek i smör mikaela.cooper.3
Karin´s Svartvinbärsstek 1 dl soja. 1 dl svartvinbärssaft (oblandad). Koka upp lagen, lägg sedan i köttet. Låt koka tills köttet är mört, ca 1-1½ timme Matklubben.nu
Höstgryta Saft, vatten, fond, örtkryddor och soja i en kopp. 0,5 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 msk soja. 4 portioner Salt & Peppar
Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad 11,5 dl svartvinbärssaft (outspädd). 11 dl soja. 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär www.koket.se
PORTERSTEK 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 3/4 dl äkta kinesisk soja. 1/2 dl svartvinbärssaft +. 3/4 dl äkta kinesisk sojaSKATBOET
Läsarfavorit: Portergryta med fläskkött Koka upp öl, saft, soja, buljongtärningar, hackad gul lök och vitlök, timjan och nymald svartpeppar. 1 dl svartvinbärssaft. 1 dl sojaIca kuriren
Portergryta Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft . 2 msk kinesisk soja mittkok.expressen.se
Porterstek Koka upp porter, soja, saft, peppar, krossade enbär, timjan, fond, lök och vitlök. 5 dl kinesisk soja. 1 dl svartvinbärssaftHemmets Journal
Långlagad fläskkarré i ugn Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader Mat och odla
Portergryta Lägg saft, soja, kalvfond, enbär, svartpeppar och en skivad morot i en stor gryta och låt koka 5 minuter. 1 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1/2 dl kinesisk sojamittkok.expressen.se
Portergryta ½ dl kinesisk soja. Häll Porter, saft, soja, kalvfond, lök och kryddor i en gryta. ½ dl kinesisk soja. 1½ dl svartvinbärssaft. 1 flaska Porter 0,5 cl 1½ dl svartvinbärssaftMonikas Matbod