1 msk senap. 1 dl konc svartvinbärssaft. 1 msk senap. 1 dl konc svartvinbärssaft. Ni som följer denna hemsidan /bloggen har ju lärt er att när jag är beredskapsledig brukar jag göra något lite extra
Koka upp vatten, rödvinsvinäger, viltfond, svartvinbärssaft och soja i en kastrull. Blanda färserna med ägg, finhackad lök, pressad vitlök, senap, hackad timjan, fond samt salt och peppar
1 dl svartvinbärssaft. 1 msk senap. Rör samman alla ingredienserna till marinaden. Skär köttet i bitar. Lägg köttet i marinaden och ställ det kallt, gärna över natten
Blanda med svartvinbärssaften och senapen och häll över salladen. ½ msk senap. 2 msk svartvinbärssaft. Riv äpplet grovt, dela bananen i små bitar och halvera och kärna ur vindruvorna
Koka upp vatten, rödvin, viltfond, svartvinbärssaft och soja i en kastrull. Blanda färserna med ägg, finhackad lök, senap, pressad vitlök, hackad timjan, fond, salt och peppar
En god smaksättare till skyssås som jag ofta använder är koncentrerad svartvinbärssaft. juice (bra till sötsur sås) Rårörda lingon (mustig, fyllig, ett säkert kort till husmanskost) Honung (söt) Senap (sälta och fyllighet av ättikan) Harissa el
Senapsgräddfil med bostongurka. Blanda gräddfilen, senapen och bostongurkan. Senapsgräddfil med bostongurka för 2. 2 tsk senap. 1-2 msk konc svartvinbärssaft
Blanda svartvinbärssaft, soja, olja och balsamvinäger till marinaden. Smält smöret och vispa ner vitlök, senap, svart vinbärssaft, kalvfond, vatten, vinäger och soja
senap. 3Skär korvarna i serveringsbitar, spritsa på senap om så önskas och servera med rödkål och kokt (mandel)potatis. 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft