Svartvinbärssaft rosépeppar recept

Kyckling med ädelost!

Kyckling med ädelost!

1 tsk krossad rosépeppar. 1 msk svartvinbärssaft. Skär kycklingen i bitar och stek i smör. Tillsätt grädde, fond, kryddor, saft och soja

Helstekt Fläskfilé, Pommes Anna & Grönpepparsås

Ett annat tips är att man kan byta ut hälften av grönpepparn mot rosépeppar. 1 msk grönpepparkorn (torkade)1,5 msk smör1,5 msk vetemjöl2 dl vatten1 dl vispgrädde1 msk kalvfond (koncentrerad i flaska)1 krm salt1 msk svartvinbärsgelé eller 1/2 msk outspädd svartvinbärssaft
KYCKLINGGRYTA MED ÄDELOST

KYCKLINGGRYTA MED ÄDELOST

Det här en gryta med mycket smak och inte bara från osten utan också från rosépepparn och den färska rosmarinen

Kycklinggryta med ädelost

1 tsk krossad rosépeppar. 1 msk portvin eller svartvinbärssaft. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna
Kycklinggryta med morot å purjo

Kycklinggryta med morot å purjo

För att lyxa till det lite, plus binda ihop smakerna så drack vi jättegod svartvinbärssaft till maten idag
Kycklinggryta med ädelost

Kycklinggryta med ädelost

Tillsätt grädde, fond, rosépeppar, svartpeppar, saft och soja. 1 tsk krossad rosépeppar. 1 msk svartvinbärssaft. 1 tsk krossad rosépeppar. 1 msk svartvinbärssaft

Om julefrid, rödkål och wienernougat…

½ tsk rosépepparkorn, mortlade. ½ tsk rosépepparkorn, mortlade. 4 msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1) Vispa ihop schalottenlök, vit balsamvinäger, kummin, rosépeppar och salt till vinägretten. 4 msk koncentrerad svartvinbärssaft

Pastejmousse med svamp

TIPS Konjak och portvin kan bytas mot äppelmust eller koncentrerad svartvinbärssaft. Rör pastejen kryddig och mjuk med rosépepparsmul och konjak eller portvin

Grillad vinbärsentrecote

Krossa rosépepparn och lägg i den tillsammans med biffarna. 2 tsk rosépeppar. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft