Svartvinbärssaft rödlök recept

Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad

Gudomligt god porterstek med krämig gratäng och sommarsallad

11,5 dl svartvinbärssaft (outspädd). 11 rödlök. 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär. 1Sommarsallad250 g honungsmelon 250 g galiamelon 0,5 gurka 2 tomater ca 10 blad romansallad 1 rödlök 300 g fetaost salt 100 g tärnad fetaost i oljaHäll upp alla ingredienser förutom köttet i en gryta
Japansk biff med rostade grönsaker.

Japansk biff med rostade grönsaker.

Blanda teriyakisås, svartvinbärssaft, vatten och majsenamjölet i en kastrull. Lägg potatis, squash och rödlök i en långpanna
Oxrulader i portersås

Oxrulader i portersås

1 st rödlök. 5 dl svartvinbärssaft. Skala och hacka löken fint. Hacka persiljan. Mosa ansjovisfiléerna. Blanda samman allt
Hjortgryta med svampragu & potato skins

Hjortgryta med svampragu & potato skins

Tillsätt spad och svartvinbärssaften och koka upp. ½ rödlök, hackad. ½ rödlök, hackad. 2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1-2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1-2msk koncentrerad svartvinbärssaft
Svartvinbärssill med stjärnanis

Svartvinbärssill med stjärnanis

Smaka av om du tycker det behövs mer svartvinbärssaft. 1 burk inläggningssill, 1 liten morot, 1 liten rödlök, 2 lagerblad, 5 kryddpepparkorn, 2 stjärnanis, 1,5 dl frysta svarta vinbär, 2 msk konc svartvinbärssaft, 1 sats ättikslag, se recept nedan. 1 liten rödlök. 2 msk konc svartvinbärssaft
Svartvinbärssill med lime

Svartvinbärssill med lime

Varva sillbitar, skivad rödlök, tärnat äpple, lagerblad, kryddnejlikor och svarta vinbär i en burk. 1 rödlök. 1 dl konc svartvinbärssaft. 1 rödlök
Vinbärssill | Recept från Köket.se

Vinbärssill | Recept från Köket.se

1 liten rödlök. 0,5 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1 förp 5-minuterssill 1 liten morot 1 liten rödlök 1 bit eller cirka 5 cm purjolök 0,5 dl koncentrerad svartvinbärssaft 3 msk strösocker 2 dl röda vinbär lagen från sillen
Svartvinbärssill

Svartvinbärssill

Ingredienser Lag 0,75 dl socker 1 dl vatten 5 msk ättiksprit , 12 % 1 st lagerblad 2 st kryddpepparkorn Sill 0,5 dl svartvinbärssaft , koncentrerad 1 burk(ar) inläggningssill , (420 gram) 0,5 st rödlök(ar) 0,5 dl svarta vinbär , eller granatäpplekärnor (inte det vita) Köp receptet
Söndagsmat-några tips

Söndagsmat-några tips

rödlök. 2 rödlökar. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 rödlökar. 1 purjolök 2 rödlökar 4 pkt biffnudlar. 1 flaska porter eller mörkt öl, ca 3,5 dl 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 2 rödlökar 3 vitlöksklyftor 50 g smör
Rödlöksmarmelad

Rödlöksmarmelad

Jag har kokat rödlöksmarmelad. 500 g rödlök (4 ganska stora lökar)25 g smör25 g råsocker25 g flytande honung1 dl rödvin1,5 dl outspädd svartvinbärssaft. 500 g rödlök. 1,5 dl outspädd svartvinbärssaft
Vinbärssill

Vinbärssill

Blanda i koncentrerad svartvinbärssaft. Skala och skär morot, rödlök, purjolök samt sill i bitar. Lag1 dl ättiksprit1 dl koncentrerad svartvinbärssaft2 dl socker2 dl vattenInläggning1 burk inläggningssill (420 gr)1 liten morot1 liten rödlök½ purjolök2 dl röda vinbär1. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1 liten rödlök

Rödkål

1 rödlök. 1  dl koncentrerad svartvinbärssaft. 3 äpplen 1 rödlök 3 tsk brun farin. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft

Svartvinbärssill

Strimla rödlöken. Varva sill, rödlök och vinbär i en glasburk och häll på den rosa lagen. 5 dl svartvinbärssaft , koncentrerad. 5 st rödlök(ar)
Kycklingleverpanna med potatismos

Kycklingleverpanna med potatismos

2 rödlökar. 1 1/2 dl portvin eller svartvinbärssaft. Koka upp potatisen och sjud den riktigt mjuk. Häll bort vattnet och mosa med lite mjölk i taget, salt, peppar och socker

Sill i svarta vinbär och anis

Häll över svartvinbärssaft och citronsaft för en mer intensiv svartvinbärssmak. 1 liten rödlök. svartvinbärssaft + 1 msk citronsaft