11,5 dl svartvinbärssaft (outspädd). 11 rödlök. 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär. 1Sommarsallad250 g honungsmelon 250 g galiamelon 0,5 gurka 2 tomater ca 10 blad romansallad 1 rödlök 300 g fetaost salt 100 g tärnad fetaost i oljaHäll upp alla ingredienser förutom köttet i en gryta
Den här gången fick det bli rödlök i, då vi inte hade någon gul lök hemma. 1 dl outspädd svartvinbärssaft eller lättdryck. 1 dl outspädd svartvinbärssaft eller lättdryck
Tillsätt spad och svartvinbärssaften och koka upp. ½ rödlök, hackad. ½ rödlök, hackad. 2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1-2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 2msk koncentrerad svartvinbärssaft. 1-2msk koncentrerad svartvinbärssaft
1 liten rödlök. 0,5 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1 förp 5-minuterssill 1 liten morot 1 liten rödlök 1 bit eller cirka 5 cm purjolök 0,5 dl koncentrerad svartvinbärssaft 3 msk strösocker 2 dl röda vinbär lagen från sillen
Jag har kokat rödlöksmarmelad. 500 g rödlök (4 ganska stora lökar)25 g smör25 g råsocker25 g flytande honung1 dl rödvin1,5 dl outspädd svartvinbärssaft. 500 g rödlök. 1,5 dl outspädd svartvinbärssaft
2 rödlökar. 1 1/2 dl portvin eller svartvinbärssaft. Koka upp potatisen och sjud den riktigt mjuk. Häll bort vattnet och mosa med lite mjölk i taget, salt, peppar och socker