Skala och skär rödbetor och lök i bitar. Finfördela rödbetor och lök i matberedare eller mixer. Lägg i rödbetor och lök och koka under lock på svag värme tills rödbetorna är mjuka, 20-30 min. 6-7 rödbetor råa (ca 500 g). 1 msk svartvinbärssaft
Blanda svartvinbärssaft och anis (spara lite till serveringen) i en. Borsta rödbetorna rena (låt lite blast vara kvar), torka och lägg dem i en ugnsform
Tillsatte sedan 1 dl svartvinbärssaft, 1 msk kikkoman soja samt ett par deciliter grädde. Jag var alldeles vanvettigt sugen på glacerade majrovor, precis som Pia gjorde
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
1)Skala och skär rödbetor och lök i bitar. 3)Lägg i rödbetor och lök och koka under lock på svag värme tills rödbetorna är mjuka, 20-30 min. 6)Finfördela rödbetor och lök i matberedare eller mixer. 6 - 7 rödbetor råa (ca 500 g). 1 msk svartvinbärssaft