Klassisk hasselbackspotatis toppas med ströbröd på slutet och man kan ha på riven ost också. Klassisk hasselbackspotatis toppas med ströbröd på slutet och man kan ha på riven ost också
Klassisk hasselbackspotatis toppas med ströbröd på slutet och man kan ha på riven ost också. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1/2 dl svartvinbärssaft
Klassisk hasselbackspotatis toppas med ströbröd på slutet och man kan ha på riven ost också. Klassisk hasselbackspotatis toppas med ströbröd på slutet och man kan ha på riven ost också
Jag postar också mycket innehåll på instagram och facebook. Låt skinkan svalna av och servera den på något gott bröd, gärna med senap och min ostiga cashewröra
Den passar suuuuper till ostar. SALLAD MED FIKON1 krispsalladshuvud, salladsmix eller grönkål4 fikon100g kallrökt skinka100g chevré, feta eller den ost du gillarbalsamicocremeSalladen i botten och sedan bygger du på som du vill. 2 dl koncentrerad svartvinbärssaft eller den saft du har1/2 dl balsamvinägerKoka ihop, vispa nu och då tills den tjocknar på sig en gnutta
Häll svartvinbärssaft och balsamvinäger i en kastrull. Varva rotfrukter, purjolök, soltorkade tomater, smaksättning från tomaterna, riven ost, salt och peppar i en smord ugnsfast form