Svartvinbärssaft innanlår recept

Porterstekta oxrullader

Porterstekta oxrullader

14 lövbiffar av innanlår. 1 dl outspädd svartvinbärssaft. 14 lövbiffar av innanlår. 1 flaska porter 50 cl 1 dl outspädd svartvinbärssaft
Porterstek

Porterstek

1 dl svartvinbärssaft. 2 kg innanlår. Skala och skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Koka upp porter, soja, saft, peppar, krossade enbär, timjan, fond, lök och vitlök
Porterstek med gräddsås

Porterstek med gräddsås

1½ kg benfri fransyska eller innanlår. 1 dl konc svartvinbärssaft. Välj en gryta så stor att kött, termometer och buljong får plats
Porterstek

Porterstek

1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin. 1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin
Porterstek

Porterstek

1,6 kg stek, benfri (Innanlår, rostbiff eller fransyska). 2 dl svartvinbärssaft. 1,6 kg stek, benfri (Innanlår, rostbiff eller fransyska). 2 dl svartvinbärssaft

portstek

Recept. Ingmarie G Regnér. sön, 2013-09-08 19. 27. 2h 0min. (0). Mät upp alla ingredienserna till kokspadet (buljongen) i en gryta där både kött och köttermometer får plats

porterstek

svartvinbärssaft. Dela nötkött, benfri franskyska, innanlår eller högrev. rostbiff, fransyska och innanlår 75 grader

Fredag

¤ portioner500 gr rostbiff, innanlår eller utskuren biff2 gula lökar3 msk smör1 tsk salt2 krm peppar1 dl konc svartvinbärssaft3 dl sky+vatten2 dl lätt creme fraiche2 msk kalvfond8 krossade enbär1-2 msk soya1 tsk torkad timjanRedning2msk vetemjöl3 msk kallt vattenGarneringfärsk timjan1. 1 dl konc svartvinbärssaft

Porterstek

Häll i porter, svartvinbärssaft och soja. Använd ca 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff, fransyska, innanlår, ytterlår eller bogstek. 5 kg innanlår. 1 dl svartvinbärssaft

Porterstek

Häll i porter, svartvinbärssaft och soja. innanlår. 1 dl Svartvinbärssaft. Välj en gryta så att kött med termometer precis får plats

Porterstekta oxrullader

8 - 10 tunna skivor innanlår (ca 500 g). 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft. - Lägg köttskivorna på ett skärbräde

Porterstek

Smaka av såsen och severa den till det uppskurna köttet 1 1/2 kg benfritt nötkött (innanlår. 1 dl outspädd svartvinbärssaft

Porterstek

1/2 kg benfritt nötkött av t ex rostbiff, innanlår eller fransyska. 1/2-1 dl outspädd svartvinbärssaft

Porter-Carneigestek

Häll i porter, svartvinbärssaft och soya. innanlår. 5-1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Välj en gryta där kött / stektermometer får plats

Kokt Porterstek

innanlår. ½ - 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Välj en gryta så att kött med termometer lagom får plats. Häll i porter, saft och soja

Porterstek

Servera steken varm eller kall med sås,grönsaker och potatis 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff,fransyska,högrev,innanlår eller ytterlår. 1 dl outspädd svartvinbärssaft

Porterkokta köttrulader

500 g innanlår i tunna skivor. 0,5 dl outspädd svartvinbärssaft. Salta, peppra och fördela den finhackade löken på köttskivorna

Porterstek

1 dl konc svartvinbärssaft. 1,2 kg innanlår eller rostbiff. 1.  Skala och skär löken i klyftor och hacka vitlöken