1 dl svartvinbärssaft. 2 kg innanlår. Skala och skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Koka upp porter, soja, saft, peppar, krossade enbär, timjan, fond, lök och vitlök
1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin. 1,6 benfri stek, (kan vara av älg eller nöt, innanlår, rostbiff eller fransyska). 5 dl outspädd svartvinbärssaft eller 3 dl madeira eller portvin
Recept. Ingmarie G Regnér. sön, 2013-09-08 19. 27. 2h 0min. (0). Mät upp alla ingredienserna till kokspadet (buljongen) i en gryta där både kött och köttermometer får plats
Häll i porter, svartvinbärssaft och soja. Använd ca 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff, fransyska, innanlår, ytterlår eller bogstek. 5 kg innanlår. 1 dl svartvinbärssaft
Servera steken varm eller kall med sås,grönsaker och potatis 1,5 kg benfritt nötkött av rostbiff,fransyska,högrev,innanlår eller ytterlår. 1 dl outspädd svartvinbärssaft