Ja, långlagad är verkligen rätta namnet, min fläskkarré fick stå ca 4 timmar i ugnen på låg värme och jisses vad gott det blev. Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader. -) ca 1,2 kg fläskkarré i bit
1-2 msk konc svartvinbärssaft. Tomatgräddsås. Häll grädden direkt i stekpannan, efter att man stekt t. ex. fläskkotletten, och smaksätt med chilisås, soja och svartpeppar